fbpx
27. siječanj 2024.
Lokalne aktivnosti

34. obljetnica HDZ-a Imotske krajine

Zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler sudjelovao je na svečanom obilježavanju 34. obljetnice osnutka HDZ-a u Imotskom i Imotskoj krajini. 

U prepunoj dvorani Gradskog kina u Imotskom okupljenima su se obratili predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković, ministar graditeljstva Branko Bačić, gradonačelnik i predsjednik HDZ-a u Imotskom Ivan Budalić, predsjednik HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije Ante Sanader, potpredsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a Josip Šarić, utemeljitelj HDZ-a Imotske krajine Tomislav Misir. Na skupu su sudjelovali i glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić, župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban, ministri Vili Beroš i Šime Erlić, zastupnici u Hrvatskom saboru i Europskom parlamentu, generali Damir Krstičević i Josip Lucić, načelnici općina i predstavnici lokalnih vlasti Imotske krajine, te više stotina članica i članova HDZ-a.

Zastupnik Ressler čestitao je 34. obljetnicu osnutka predsjedniku HDZ-a Grada Imotskog, predsjednicima općinskih organizacija HDZ-a u Imotskoj krajini, kao i okupljenim članicama i članovima Hrvatske demokratske zajednice.