fbpx
14. siječanj 2023.
Lokalne aktivnosti

33. obljetnica HDZ-a Split

Zastupnik Karlo Ressler sudjelovao je na 33. obljetnici Hrvatske demokratske zajednice u Splitu, kao i na tradicionalnoj humanitarnoj večeri, čiji je iznos namijenjen Udruzi ‘Autizam 365’ koja okuplja roditelje djece i odraslih s poremećajima iz autističnog spektra. 

Na 33. obljetnici, uz nekoliko stotina članica i članova HDZ-a, sudjelovali su predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i predsjednik Vlade Andrej Plenković, glavnik tajnik HDZ-a i saborski zastupnik Krunoslav Katičić, predsjednik Akademske zajednice „Ante Starčević“ i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović, predsjednik Mladeži HDZ-a Maksimilijan Šimrak, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije Ante Sanader, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Splita Tomislav Šuta te zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko

“Svim članicama i članovima čestitam 33. godišnjicu osnutka Hrvatske demokratske zajednice u Splitu. Tri desetljeća od rušenja jednopartijskog jugoslavenskog režima kao nacija smo ispunili ključne strateške ciljeve, a okrenuti budućnosti nastavljamo osnaživati Hrvatsku na svim razinama. Novoizabranom vodstvu splitskog HDZ-a i predsjedniku Tomislavu Šuti želim uspjeh u radu”, izjavio je zastupnik Ressler.