fbpx
15. travanj 2024.
Lokalne aktivnosti

Završni skup HDZ-a u Zagrebu

Zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler sudjelovao je na završnom skupu Hrvatske demokratske zajednice u Zagrebu, na kojem su predstavljene liste I., II. i VI. izborne jedinice, predvođene nositeljima – predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice Andrejom Plenkovićem, predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem te ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem.

Više tisuća članica i članova Hrvatske demokratske zajednice pozdravilo je sve kandidatkinje i kandidate I., II. i VI. izborne jedinice, a na skupu su se okupljenima obratili predsjednik HDZ-a Grada Zagreba Mislav Herman, koordinatorica Izbornog programa HDZ-a te ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, zamjenik predsjednika HDZ-a i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, te nositelji zagrebačkih izbornih jedinica – Andrej Plenković, Gordan Jandroković i Davor Božinović

‘Hrvatska u srijedu ne bira između nekih sitnica i detalja. Hrvatska bira između reda i kaosa, nastavka razvoja i zaostajanja. Pobjednička atmosfera na skupu u Zagrebu!’, poručio je zastupnik Ressler.