fbpx
13. svibanj 2024.

Susret s članovima u Svetoj Klari

Zastupnik Karlo Ressler sudjelovao je na predstavljanju liste i programa Hrvatske demokratske zajednice za nadolazeće europske izbore u Svetoj Klari. Organizatori predstavljanja bile su Organizacije Gradske četvrti HDZ-a Novi Zagreb – istok, Novi Zagreb – zapad te Brezovica. 

Na predstavljanju liste sudjelovali su predsjednik HDZ-a i nositelj liste za europske izbore Andrej Plenković, glavni tajnik Krunoslav Katičić, potpredsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner, ministri Davor Božinović, Gordan Grlić Radman i Vili Beroš, kandidati na listi za europske izbore – Davor Ivo Stier, Nikolina Brnjac, Sunčana Glavak, Tomislav Sokol, Marko Pavić i Marijana Petir, kao i vodstvo nacionalne i gradske organizacije HDZ-a.

‘U sljedeća četiri tjedna komunicirat ćemo naše uspjehe i program, ali ćemo ih i sučeliti s politikama i vrijednostima konkurenata. Nije svejedno tko će predstavljati Hrvatsku u Europskom parlamentu – oni koji su otvoreno prizivali stihijske migracije, ili mi koji smo odlučno branili strateške nacionalne interese’, poručio je na predstavljanju zastupnik Ressler.