fbpx
09. svibanj 2024.

Predstavljena lista i program Hrvatske demokratske zajednice za europske izbore

Zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler, ujedno i kandidat na nadolazećim izborima za europski parlament, sudjelovao je na predstavljanju liste i programa Hrvatske demokratske zajednice, pod nazivom ‘Hrvatska – snažna i važna’.

Na predstavljanju su sudjelovali svi kandidati na nadolazećim izborima – predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković, potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica, zastupnik u Hrvatskom saboru Davor Ivo Stier, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, zastupnici u Europskom parlamentu Željana Zovko, Sunčana Glavak i Tomislav Sokol, tajnik Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba Marko Pavić, župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić, tajnik Županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije Ante Mihanović, te nezavisna zastupnica Marijana Petir

‘Hrvatska – snažna i važna! Predstavili smo pobjedničku listu i program za nadolazeće europske izbore. Nije svejedno tko će nas predstavljati u zahtjevnoj europskoj areni u opasnim i okrutnim godinama koje su nesumnjivo pred nama. Za snažnu i važnu Hrvatsku je potrebno znanje, odgovornost, energija i usklađen rad na europskoj, nacionalnoj i lokalnoj razini. To smo pokazali u proteklih pet godina u Europskom parlamentu, to pokazujemo u posljednjih osam godina odgovornog upravljanja državom, kao i u brojnim hrvatskim općinama, gradovima i županijama. S tim ćemo nastaviti i u vremenu pred nama!’, poručio je na predstavljanju zastupnik Ressler.