fbpx
12. svibanj 2024.

Predizborni skup u Istri te druženje s članovima u Delnicama

Zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler sudjelovao je na predizbornom skupu i druženju s članicama i članovima HDZ-a u Istri, koji se održao u općini Funtani. 

Na skupu su sudjelovali predsjednik HDZ-a i nositelj liste za europske izbore Andrej Plenković, zastupnik u Hrvatskom saboru i predsjednik HDZ-a Istarske županije Anton Kliman, predstavnici HDZ-a Istarske županije, te kandidati na listi za europske izbore – Dubravka Šuica, Davor Ivo Stier, Nikolina Brnjac, Sunčana Glavak, Tomislav Sokol, Marko Pavić, Danijel Marušić i Marijana Petir

Zastupnik Ressler u svom je obraćanju članicama i članovima HDZ-a istaknuo kako se u Istri može posebno dobro razumjeti značaj Hrvatske, nikad povezanije s Europom. Također, zastupnik je naglasio važnost odgovorne politike, koju HDZ demonstrira i na lokalnoj, i na nacionalnoj, i na europskoj razini. 

Nakon Istre, predsjednik Andrej Plenković te kandidati na listi za europske izbore sudjelovali su na druženju s članicama i članovima HDZ-a u Delnicama, gdje su predstavili program i buduće prioritete rada u Europskom parlamentu.