fbpx
07. svibanj 2021.
Lokalne aktivnosti

Posjet Krapinskim Toplicama

Zastupnik Karlo Ressler posjetio je Općinu Krapinske Toplice gdje se susreo s aktualnim načelnikom Ernestom Svažićem, koji je ujedno i kandidat za župana Krapinsko-zagorske županije, kandidatom za načelnika Općine Krapinske Toplice Zvonkom Očićem, kandidatkinjom za gradonačelnicu Pregrade Laurom Cajhen te kandidatom za načelnika Tuhlja Martinom Turčinom

Prilikom obilaska zastupnik je upoznat s realiziranim projektima na području Općine Krapinske Toplice od strane aktualnog načelnika Svažića, kao i o planovima za idući mandat koje je predstavio kandidat za načelnika Zvonko Očić. 

“Ovdje sam u Krapinskim Toplicama kako bih prenio sve ono o čemu se razgovara u Europskom  parlamentu, sve one mogućnosti koje će biti na raspolaganju Krapinskim Toplicama, Zagorju i Hrvatskoj u sljedećem razdoblju. One će biti fokusirane na zelene politike, na energetske obnove, očuvanja okoliša, a isto tako i na digitalnu tranziciju koja nam je potrebna. Krapinske Toplice i Zagorje ovdje imaju prednost očuvanog krajolika, ugodnog života, a uz sve to i blizinu Zagreba, što je svakako još jedan potencijal za dodatni razvoj”, zaključio je zastupnik Ressler prilikom obilaska.