fbpx
20. prosinac 2019.
Europski parlament

Posjet doktoranda Hrvatskog katoličkog sveučilišta Europskom parlamentu u Strasbourgu

U posjet zastupniku Ressleru u Europski parlament u Strasbourgu ovaj tjedan stigli su doktorandi i predavači s Hrvatskog katoličkog sveučilišta - Nika Đuho, Vesna Mijoč, Kristijan Sedak, Karla Žagi i Jakov Žižić.

Zahvaljujem doktorandima i predavačima s Hrvatskog katoličkog sveučilišta na dvodnevnom posjetu mom uredu u Strasbourgu. Posjetiteljima najmlađeg hrvatskog sveučilišta predstavio sam svoj rad u Europskom parlamentu – odbore i izaslanstva u kojima djelujem (LIBE i BUDG) u proteklih šest mjeseci mandata

izjavio je zastupnik Karlo Ressler

Posjetitelji, kroz dvodnevni posjet, imali su prilike razgledati Europski parlament, upoznati se s načinom rada ureda zastupnika Resslera te samih europskih institucija.

Hrvatsko katoličko sveučilište utemeljeno je 2006. godine te u svom programu nudi studije psihologije, sociologije, komunikologije, sestrinstva i teologije.

Uredu Karla Resslera zahvaljujemo na upoznavanju s radom Europskog parlamenta i zastupnika, prilici da predstavimo Hrvatsko katoličko sveučilište, ali i na razgovorima o nizu potencijalnih projekata

kazao je Kristijan Sedak, inače asistent na Odjelu za komunikologiju