fbpx
29. listopad 2021.
Lokalne aktivnosti

Posjet Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Zastupnik Karlo Ressler posjetio je Bjelovarsko-bilogorsku županiju gdje je u pratnji zamjenice župana Marije Jungić obišao bjelovarsku tvrtku ‘DATA LINK’.

Zastupnik Ressler je održao sastanak u uredu Bjelovarsko-bilogorske županije sa zamjenicom župana Marijom Jungić koja je predstavila razvojne programe ove županije te cilj o uspješnom korištenju europskih fondova za razvoj ovoga dijela Hrvatske.

Obilazak tvrtke ‘DATA LINK’ u pratnji suvlasnika i direktora Darka Crhe koji je informirao zastupnika o novim tehnologijama kojima se tvrtka u svom razvojnom programu već počela baviti, kao i o uspješnom apliciranju na europske fondove. Tvrtka ‘DATA LINK’ osnovana je 1991. godine sa sjedištem u Bjelovaru, a zadnjih deset godina usmjereni su prema razvoju i proizvodnji profesionalne, industrijske LED rasvjete, uz korištenje specijaliziranog laboratorija za analizu i projektiranje svjetlosnih izvora te drugih specijaliziranih uređaja. 

Zastupnik Ressler istaknuo je dugogodišnji predani rad tvrtke, kao i globalnu izvrsnost te korištenje najnaprednijih tehnologija, uz pametno korištenje europskih fondova, kao veliku mogućnost za razvoj cijele Bjelovarsko-bilogorske županije. 

Zastupnik se susreo i s biskupom Bjelovarsko-križevačke biskupije Vjekoslavom Huzjakom s kojim je razgovarao o jesenskom zasjedanju Vijeća biskupskih konferencija zemalja članica Europske unije (COMECE), s naglaskom na Konferenciju o budućnosti Europe i razmjeni gledišta sa mladima.