fbpx
31. svibanj 2021.
Lokalne aktivnosti

Obilazak Sisačko-moslavačke županije

Zastupnik Karlo Ressler obišao je Sisačko-moslavačku županiju u sklopu čega je održao sastanke s državnom tajnicom Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i kandidatkinjom za gradonačelnicu Siska Željkom Josić te kandidatkinjom za gradonačelnicu Petrinje Magdalenom Komes.

U pratnji državne tajnice Željke Josić, zastupnik Karlo Ressler obišao je sisačku gradsku četvrt Galdovo koja se nalazi na cesti prema Popovači. Zastupnik je prilikom obilaska informiran o nastavku obnove stambenih objekata na području ove gradske četvrti, kao i cijelog Grada Siska. Nakon obilaska uslijedilo je druženje s kandidatima i članovima Hrvatske demokratske zajednice u Gradu Sisku prilikom čega je zastupnik Ressler podržao kandidaturu državne tajnice Josić

Svoj obilazak županije zastupnik Ressler nastavio je u Petrinji gdje se susreo s kandidatkinjom za gradonačelnicu Petrinje Magdalenom Komes. Prilikom obilaska potresom pogođene Petrinje, zastupnik je informiran o sanaciji oštećenih kuća i stanova u Gradu Petrinji, kao i o obilasku mobilnih timova Ministarstva graditeljstva te o pojednostavljenoj proceduri podnošenja zahtjeva za obnovom koji se mogu podnijeti osobno, elektronski ili putem spomenutih mobilnih timova. Na kraju obilaska zastupnik Ressler je, zajedno s predstavnicima temeljnih organizacija Hrvatske demokratske zajednice u Gradu Petrinji, iskazao podršku Magdaleni Komes i cijelom timu.