fbpx
04. svibanj 2021.
Lokalne aktivnosti

Obilazak Bjelovarsko-bilogorske županije

Zastupnik Karlo Ressler posjetio je Bjelovarsko-bilogorsku županiju gdje je u pratnji kandidata Hrvatske demokratske zajednice za župana Marka Marušića, kandidatkinje za zamjenicu župana Marije Jungić i saborskog zastupnika Mira Totgergelija, obišao Daruvar i Grubišno Polje.

Svoj posjet započeo je u Daruvaru obilaskom projekta Veteranskog centra koji je najveći projekt Grada u posljednjih 40 godina te će nakon otvaranja zapošljavati 40 radnika. Gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček prezentirao je kako se uspostavom ovog centra pruža kvalitetna psihosocijalna podrška hrvatskim braniteljima, uz uključivanje branitelja u društvo.

Zastupnik Ressler je posjetio Proizvodno poduzetnički inkubator Grubišno Polje nakon sadržajnog posjeta Daruvaru. Gradonačelnik Grubišnog Polja Zlatko Mađeruh predstavio je s inkubator namijenjenim poduzetnicima i dva uspješna poduzetnička pothvata.

Na kraju posjeta zastupnik je izrazio snažnu podršku kandidatu za župana Marku Marušiću, kandidatkinji za zamjenicu župana Mariji Jungić te gradonačelnicima Damiru Lneničeku i Zlatku Mađeruhu na nadolazećim lokalnim izborima.

“Daruvar i Grubišno Polje dokazuju da Bjelovarsko-bilogorska županije može još kvalitetnije koristiti europske fondove. Zato sam podržao gradonačelnike Damira Lneničeka i Zlatka Mađeruha, a Marka Marušića i Mariju Jungić za promjene u županiji”, zaključio je Ressler.