fbpx
28. listopad 2022.
Lokalne aktivnosti

Konferencija ‘Europa za mlade’ u Rijeci

Zastupnik Karlo Ressler sudjelovao je na konferenciji ‘Europa za mlade’ u organizaciji Savjeta mladih Primorsko-goranske županije, u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Rijeci. Uz zastupnika Resslera, na panelu o stručnim praksama i mogućnostima usavršavanja za mlade u europskim institucijama sudjelovala je zastupnica Romana Jerković te profesorica na Ekonomskom fakultetu u Rijeci Vesna Buterin

Zastupnik je sudionicima ove konferencije dodatno pojasnio koje su sve mogućnosti stažiranja u Uredu zastupnika u Europskom parlamentu, uz osvrt na dosadašnja pozitivna iskustva s mnogim stažistima koji su bili dijelom njegovog Ureda. Također, zastupnik Ressler je istaknuo i vlastita iskustva raznih stručnih usavršavanja na kojima je sudjelovao za vrijeme studija. 

„Povezana Europa donosi mladima mnoge mogućnosti, poput stažiranja u Europskom parlamentu. Ove su prilike važne, budući da omogućuju sticanje novih vrijednih iskustava, kao i usavršavanje vlastitih  profesionalnih kompetencija. Zato danas govorimo o ovoj temi i potičemo svakoga da se dobro informira i iskoristi neku od mnogih mogućnosti koje se pružaju“, rekao je Ressler.