fbpx
08. travanj 2019.
Kampanja 2019

Karlo Ressler: Vodit ćemo pozitivnu kampanju

HTV:

HDZ će voditi pozitivnu, energičnu kampanju usmjerenu prema budućnosti, a utemeljenu na našim narodnjačkim i demokršćanskim vrijednostima. Bavit ćemo se pitanjima koja su od životne važnosti za hrvatske ljude i naglašavati konkretne prednosti koje imamo kao članica EU-a. Primjerice, diljem Lijepe Naše gradimo ili obnavljamo više od 500 vrtića upravo zahvaljujući EU sredstvima.

Činjenicama, argumentima i rješenjima suprotstavit ćemo se nerazumnim opcijama koje nude kaos, izolaciju i opsjene.

Za Jutarnji list o Franji Tuđmanu:

Rođen sam 1989. godine, nekoliko mjeseci nakon što je osnovan HDZ. I tada su neki pokušavali raspirivati atmosferu beznađa i besperspektivnosti, ali Tuđman je izvanredno razumio međunarodne okolnosti te imao strateški pogled, snagu okupljanja hrvatskog naroda i mudrost u vođenju unutarnje politike u teškim okolnostima velikosrpske agresije.

Bez njega ne bi bilo slobodne Hrvatske, međunarodnog priznanja i teritorijalnog integriteta.

Za RTL danas o listi HDZ-a za europarlamentarne izbore:

-Zahvalan sam na podršci i ukazanom povjerenju. Ovo je veliki izazov, ali čvrsto sam uvjeren u najmanje 5 mandata u EU parlamentu! Fokusiran sam na kampanju – da što bolje predstavimo naš kvalitetni Program. Hrvatski ljudi prepoznaju tko je odgovoran i ozbiljan, a tko nudi samo destrukciju ili – ništa. Za mene kao mladog roditelja posebno je važno da u svakom dijelu Lijepe Naše svaka mlada osoba ima stvarnu mogućnost ostati, dobiti kvalitetan posao i zasnovati obitelj. Zajedno, hrvatske generacije mogu puno toga napraviti za Lijepu Našu i novu Europu.

Imam 29 godina, dvoje djece, obitelj, zahtjevan posao, uskoro ću doktorirati… Pitate me kako sve to uspijevam? Jednostavno, trudim se svakog dana napredovati, ulagati u obrazovanje, suočavati se s izazovima. Supruga Karla u tome mi je velika podrška.

Sučeljavanje kandidata na Novoj TV:

Naš Karlo Ressler suvereno je branio boje HDZ-a na Novoj TV – na 1. sučeljavanju kandidata za EP. Smiren i argumentiran u izlaganjima, istodobno je efektno i samopouzdano kontrirao konkurenciji. Evo samo nekoliko njegovih poruka:

-Živi zid jednostavno priča – besmislice! Osim tiskanja novca i hiperinflacije, dosad od njih nismo čuli nijedno „rješenje“.

-Koristi članstva u EU-u vrlo su “opipljive”: Pelješki most, gradnja ili obnova više od 500 dječjih vrtića, ZG rotor, rekordnih 4,5 mlrd. kuna ZA zapošljavanje.

-Uz pomoć EU sredstava vodimo i odgovornu migracijsku politiku – 6.500 vrhunski opremljenih policajaca čvrsto čuva granicu.

-Valjda nećemo žilet-žicom odvojiti Hrvate iz BiH od RH!? Zalažemo se da druga država hrvatskog naroda uđe u EU.

-Srbija? Jasno da prvo mora ispuniti sve kriterije.

-Najveći sportaš? Goran Ivanišević.

(preuzeto sa hdz.hr)