fbpx
14. svibanj 2019.
Kampanja 2019

Kampanja: Sisačko-moslavačka županija

Petero kandidata HDZ-a predvođeni nositeljem liste Karlo Ressler posjetili su u utorak, 14. svibnja Sisačko-moslavačku županiju. 

Posjet kandidata Hrvatske demokratske zajednice započeo je u Sisku uz ugodno druženje s našim simpatizerima i članovima. Ivo Žinić, uspješan župan te istaknuti član Hrvatske demokratske zajednice, naglasio je važnost nadolazećih izbora za provođenje lokalnih politika jer su upravo one direktno povezane s nacionalnim i europskim politikama.

Nakon toga kandidati su posjetili Petrinju te Hrvatsku Kostajnicu gdje su odali počast Gordanu Ledereru, jednoj od prvih i najpoznatijih žrtava srpske agresije na Hrvatsku, ali i posjetili hrabre vatrogasce te volontere koji brane Hrvatsku Kostajnicu od poplava. Najmlađi gradonačelnik Dalibor Bišćan pokazao je kandidatima koliko europski fondovi te hrvatsko članstvo u Europskoj uniji direktno razvija Hrvatsku Kostajnicu.

Posjet Zelenog tima dvadesetoj županiji, nakon prijeđenih 8000 kilometara te preko 80 gradova i općina, završen je u Glini, rodnom mjestu hrvatske himne. Gradonačelnik Gline, Stjepan Kostanjević, naglasio je važnost kvalitetnih zastupnika u Europskom parlamentu jer jedino kvalitetni i sposobni zastupnici mogu legitimno zastupati hrvatske nacionalne interese. Upravo zato je petero kandidata Zelenog tima dočekano u prepunoj dvorani gdje su prezentirali europski program za izbore koji nas očekuju 26. svibnja!