fbpx
09. svibanj 2019.
Kampanja 2019

Kampanja: Šibensko-kninska županija

Na samom početku posjeta Zelenog tima Šibensko-kninskoj županiji, članovi i simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice naglasili su važnost ravnomjernog razvitka svih krajeva Hrvatske, a oni koji imaju potrebno znanje i iskustvo su upravo kandidati na listi Hrvatske demokratske zajednice.

U Šibeniku i Vodicama, gradovima koji se mogu pohvaliti mnogim europskim i lokalnim projektima, kandidati Zelenog tima predvođeni nositeljem liste Karlom Resslerom u druženju s mnogim simpatizerima predstavili su europski program naše stranke.

Nakon ugodnog druženja, uslijedila je doza adrenalina kroz Zip-line u kanjonu rijeke Čikole. Karlo Ressler, Marijana Balić te Stjepan Ribić osjetili su potrebu za dodatnom dozom uzbuđenja te su uživali u brzoj vožnji kroz kanjon.

Drniš se može pohvaliti svojom bogatom kulturnom baštinom- imaju čak 6 djela Ivana Meštrovića, dok se u Zagrebu nalazi 5, a u Splitu 4. Osim kulturnim dobrima, mogu se pohvaliti i sportskim objektima, vrtićima te cjelovitom gradskom razvoju.

Knin, naš junački grad, srdačno je ugostio kandidate HDZ-a gdje ih je nekoliko stotina članova pozdravilo uz bitnu poruku- očekujemo još jednu pobjedu!