fbpx
04. svibanj 2019.
Kampanja 2019

Kampanja: Koprivničko-križevačka županija

Dvanaesti dan obilaska Zeleni tim proveo je u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Nositelj liste Karlo Ressler prije obilaska Koprivničko-križevačke županije jutro je proveo na nogometnom turniru Mladeži Hrvatske demokratske zajednice, gdje je u nekoliko utakmica demonstrirao i sportsku spremnost.

Nakon sportskog izdanja, krenuo je obilazak Koprivničko-križevačke županije, od manifestacije ‘Dani travnjaka’, preko opće bolnice Koprivnica do obilaska galerije “Mijo Kovačić”. Naglasak je isti na svim lokacijama – važnost Europske unije za ravnomjerni razvitak svih hrvatskih krajeva!

U izjavama za medije nositelj liste Karlo Ressler naglasio je važnost nadolazećih europarlamentarnih izbora za našu Domovinu jer će se u idućih pet godina odlučivati i o hrvatskom smjeru – smjeru odgovorne politike koju provodi Vlada i Andrej Plenković ili politike nestabilnosti i eksperimentizma koje spremno naglašavaju neke druge političke opcije.

Gostujući na Radio Koprivnica, kandidat na listi Hrvatske demokratske zajednice Stjepan Ribić naglasio je kako je bitan sastav Europskog parlamenta te zakonska regulativa kako bi građanima i sami projekti bili vidljiviji.