fbpx
17. svibanj 2019.
Kampanja 2019

Kampanja: Karlovačka županija

Troje kandidata Hrvatske demokratske zajednice posjetilo je u petak, 17. svibnja Karlovačku županiju. Posjet Stjepana Adanića, Danijela Marušića te Marijane Balić započeo je u Karlovcu uz ugodno druženje s našim simpatizerima i članovima.

Na početku, kandidati su položili svijeće za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu. Nakon polaganja, kandidati su prošetali tržnicom gdje su toplo dočekani od svih prisutnih stanovnika Karlovca.

Nakon toga kandidati su posjetili Ozalj gdje se nalazi i ogromna hrvatska zastava koja je ravijena za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje su naši Vatreni osvojili srebrnu medalju. U Ozlju su kandidati posjetili i poduzetničku zonu, uvelike financiranu kroz sredstva iz europskih fondova.

Posjet Zelenog tima 21. županiji, nastavljen je u Dugoj Resi, obilaskom kampa Slapić, atrakcije Karlovačke županije koji je dokaz kvalitetnog kontinetalnog i obiteljskog turizma. Nakon okruglog stola i predstavljanja kandidata, gdje se pridružio i nositelj liste Karlo Ressler, kandidati su prošetali Karlovcem prije tribine ‘Mladi i Europa’ na kojoj je vođena rasprava o smjeru u kojem bi se Hrvatska, ali i cijela Europa trebala kretati.