fbpx
09. ožujak 2024.
Lokalne aktivnosti

34. obljetnica HDZ-a Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika

Zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler sudjelovao je na svečanom obilježavanju 34. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske zajednice Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika, koja je održana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku. 

Na obljetnici su sudjelovali predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković, zamjenik predsjednika HDZ-a Tomo Medved, glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić, potpredsjednica HDZ-a Zdravka Bušić, politički tajnik HDZ-a Ante Sanader, predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije Željko Burić, predsjednik HDZ-a Grada Šibenika Paško Rakić, predsjednik Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Petar Šimić, ministri Nikolina Brnjac, Branko Bačić, Šime Erlić, Ivan Malenica, zastupnici u Hrvatskom saboru i Europskom parlamentu, župani i predstavnici lokalnih vlasti te ostali visoki državni i stranački dužnosnici. 

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković istaknuo je kako je sjajna atmosfera u Šibeniku pokazatelj snage i jedinstva Hrvatske demokratske zajednice u devetoj izbornoj jedinici, te kako će HDZ, uz dokazane kandidate i realizirana obećanja iz programa Sigurna Hrvatska, pobijediti na parlamentarnim izborima.

Zastupnik Ressler čestitao je članicama i članovima HDZ-a Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika 34. obljetnicu osnutka, uz naglasak kako su snaga i odgovorno vodstvo HDZ-a vidljivi u Šibeniku, gradu koji se impresivno razvija te koji je orijentiran na projekte i podizanje kvalitete života svojih sugrađana.