fbpx
04. ožujak 2024.
Lokalne aktivnosti

34. obljetnica HDZ-a Grada Karlovca i Karlovačke županije

Zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler sudjelovao je na obilježavanju 34. obljetnice Hrvatske demokratske zajednice Grada Karlovca i Karlovačke županije.

Na obljetnici su sudjelovali predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, zamjenik predsjednika Tomo Medved, glavni tajnik Krunoslav Katičić, potpredsjednica Zdravka Bušić, predsjednica HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić, predsjednik HDZ-a Grada Karlovca Damir Mandić, županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, predsjednik Mladeži Maksimilijan Šimrak, predsjednik Zajednice poduzetnika i obrtnika Petar Šimić, ministri Vili Beroš i Radovan Fuchs, državni tajnici, zastupnici u Hrvatskom saboru i Europskom parlamentu, župani, gradonačelnici i načelnici, te više od dvije tisuće članica i članova Hrvatske demokratske zajednice.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković istaknuo je kako će nadolazeća kampanja za parlamentarne izbore biti zaokružena predstavljanjem postignuća Vlade u posljednjih osam godina, uz viziju budućnosti i razvoja zemlje do kraja ovog desetljeća. ‘Hrvatskoj ne trebaju proturazvojni eksperimenti kakve gledamo u Gradu Zagrebu, nego iskusni, ozbiljni i odgovorni ljudi, koji su se dokazali u zahtjevnim vremenima. Zajedno ćemo obnoviti povjerenje hrvatskog naroda za treći uzastopni mandat u Banskim dvorima’, poručio je predsjednik Plenković.

Zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler čestitao je članicama i članovima 34. obljetnicu osnutka HDZ-a u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, naglasivši kako je upravo HDZ, i prije 34 godine i danas, jedina snaga koja može predvoditi hrvatski narod i suvereno upravljati hrvatskom državom u zahtjevnim vremenima.